23 november

(null)
Hej! Sedan sist jag skrev har det faktiskt hänt en del. I söndags kom mamma, pappa, mormor och morfar hit och hälsade på!! Vi bjöd på kaffe och bullar när dom kom sen for vi till avion ett tag innan vi sedan for vidare till mina kusiner på en supergod middag! Det var en så himla mysig och bra dag som gjorde mig så glad i hjärtat. Jag behövde verkligen få umgås med mina nära! 

(null)
I tisdags klev jag upp väldigt tidigt eftersom jag skulle på "before-work" med Waynesgänget! 6.30 började frukosten som bestod av bland annat tomtegröt, vörtlimpa, pepparkakor och lussekatter med julmusik i bakgrunden. Alltså hur mysigt???? Kolla bara så mysigt och fint de hade fixat! 
(null)
Förövrigt har snön kommit till Umeå för att stanna verkar det som. Just nu är det snöstorm ute och ingen är gladare än jag som slipper gå ut i detta idag eftersom jag är leeeedig! Det är väldigt passande eftersom jag har dragit på mig en förkylning såhär lämpligt till blackfriday-ruschen som kommer vara hela helgen när jag jobbar. Är inte så taggad på en sån jobbhelg när min energi inte riktigt finns men det ska nog gå bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0