20 november

(null)
Hej! Har varit usel på att blogga de senaste veckorna och nu är vi redan inne på julveckan. Det är endast 4 dagar kvar till självaste julafton??? Det har gått sjukt snabbt tycker jag. Kanske också för att julafton är samma dag som 4e advent iår. 

Sen senast jag skrev har jag varit sjuk/förkyld. Blev liggandes hemma i en vecka typ och kunde inte ens jobba för att jag mådde så dåligt. Det blev lite bättre förra veckan vilket var passande då Maja och Agnes kom hit. Vi hade en heldag med lunch, lite shopping, fika och självklart musikhjälpen som var hela veckan!! Supermysigt!!
Sen har jag jobbat, jobbat och jobbat. Avion har haft öppet till 21, så har blivit sena kvällar för mig de senaste dagarna. Igår var jag däremot ledig och då kunde jag och Staffan få en liten dag tillsammans vilket var så mysigt!! 

Min älskade Staffan far hem idag, men jag har två pass kvar att jobba innan jag också kan fara hem. Längtar verkligen. Är så sjukt less just nu och behöver bara få umgås med min familj och släkt. Annandagen måste jag tillbaka några dagar och jobba, sen far jag återigen hem till Piteå och får stanna hemma 5 dagar den gången! 

Hoppas ni mår bra och ifall jag inte bloggar mer snart önskar jag er en riktigt god jul!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0