Ny frisyr

Idag hade jag en bokad tid på attityde exclusives här i Umeå och jag hade en väldigt mysig timme. Frisören jag hade var verkligen så, så duktig och trevlig. Jag är väldigt nöjd med min nya längd på håret! Känns otroligt skönt med en uppfräschning av håret nu inför hösten. Det behövdes, om man säger så.


Inte längre pitebo

 Jag har flyttat!! Ja, nu är denna fina lägenhet min och Staffans! Vi är numera Umeåbor och trivs hittills väldigt bra. Längtar dock tills man fått en bättre inblick av staden. Försöker därför cykla runt så mycket som möjligt haha.

Här ovanför är en liten inblick av vår lägenhet. Finns mer att visa men började såhär. Det som fattas är något mer på hyllan samt tavlor ovanför soffan, det är ju väldigt tomt där just nu. Anledningen till att det inte hänger några där ännu är för att jag har beslutsångest vilka jag ska beställa...big problems haha. I övrigt är jag jättenöjd med vår fina lägenhet. 

Annars då? Jag är numera arbetslös. Märklig känsla verkligen. Jag trodde faktiskt att jag skulle njuta av lite ledighet men får tyvärr mest bara ångest över att jag är ledig utan att tjäna pengar. Det första jag gjorde i måndags efter helgens flyttkaos var att cykla in till stan och lämna cvn och redan nästa vecka ska jag på arbetsintervju, så det är ju alltid något. Wellwell. Ska försöka ta tag i bloggandet igen och dela med mig lite mer. Det är ju kul då man väl är inne i det. 


MIDSOMMAR

3 från midsommarfesten jag och Moa höll hemma hos mig med fantastiska människor. De två första bilderna är Agnes

STUDENTVECKAN

MÅNDAG - Repade inför konserten på studentdagen samt gjorde mina naglar. Aldrig haft så fina naglar. Blev kär.
TISDAG - Baaal. 
ONSDAG - Heldag med klassen! Först lunch, sen rep, sen middag, sen drinkar och sen temafest!!
TORSDAG - Klassmys hos vår allra käraste mentor, sedan flakfix.
FREDAG - Dagen alla väntat på!! STUDENTDAGEN. Dagen började med champagnefrukost i badhusparken. Solen strålade och stämningen var på topp!! Sedan repade vi och därefter följde vi dagens schema. Strax efter 12 sprang bästa vi ut!!!! Helt sjuk känsla faktiskt. Studentdagen innehöll så sjukt blandade känslor och jag grät både av lycka och av "sorg". 
 
 

STUDENTRESAN/PLATANIAS

Sitter och drömmer mig tillbaka till denna fantastiska resa. Alltså vilken underbar vecka vi hade på älskade Kreta. Jag äääälskar den ön. Vi hängde mycket vid hotellets pool och strand, besökte Chania några kvällar, åkte på dagsutflykt som bla. innehöll snorkling från båten och framförallt åt vi en hel del god mat under veckan. Är så glad att jag fick mig en utlandsresa i början av sommaren med tanke på att jag knappt fått uppleva någon värme här hemma i sommar. 
 
 

RSS 2.0