Lördag

Jag vet, jag vet. Jag bloggar knappt längre. Jag prioriterar inte det bara, antar jag. Allt rullar på bra iallafall. Jag mår bra. Studenten närmar sig med stormsteg. Om ca en månad åker vi på studentresa vilket är helt ofattbart. Jag försöker njuta sista tiden av skolan och min fina klass. För snart är det ju faktiskt över. Efter 3 år. Sjukt. 


Hoppas ni alla mår bra och får en superbra valborgshelg! 


Senaste dagarna

Lovet har hittills varit bra. Julia kom hem i några dagar och vi har haft massa mys. Påskafton jobbade jag och därefter begav vi oss till stugan för att träffa släkten och äta god mat. Dagen därpå körde vi till Älvsbyn och hälsade på farmor. I övrigt har jag jobbat, hängt lite med Staffan, tagit en promenad med Mica och testat den nya chokladkakan. Hoppas ni har det bra


Lördag

Igår var jag ledig och passade på att bara ta det lugnt. Senare på dagen hände det ofattbara i Stockholm. Jag skickar alla mina tankar och kärlek till de drabbade. Idag har jag jobbat och ikväll ska jag och Staffan bara mysa med ben&jerrys framför talang. Som jag har längtat. Ha en trevlig helg 
 
 

Musikalvecka

 

Nu är musikalveckan över vilket både känns tråkigt och skönt på samma gång. Vi har jobbat så, så länge med denna musikal och sedan är den över på några dagar. Vi har haft så otroligt kul och jag är så glad att jag fått vara med om detta! Något som var mindre kul var att jag blev hes på onsdagen och kunde därmed inte sjunga fullt ut resten av föreställningarna. Men så kan det vara. Gjorde nationella innan jag for hem idag och har sedan bara legat i sängen. Fick världens urladdning efter veckan. Tack och lov får vi kompledigt från skolan imorgon och då ska jag passa på att vila upp mig inför två jobbpass i helgen. 


Färgning

Jag färgade förresten mitt hår för första gången i onsdags. Jag har kvar min rotfärg, men i övrigt är det lite ljusare än innan. Det var väldigt svårt att få på bild, men försökte visa lite före och efterbilder iallafall. Det syns bättre irl tycker jag, men jag är nöjd! Kul med en ljusare nyans inför våren och sommaren!

STOCKHOLM RESUMÉ

I torsdags tog jag och Staffan flyget ner till Stockholm där vi skulle tillbringa helgen eftersom vi skulle se ingen mindre än Ed Sheeran live i Globen samma kväll. Ni som känner mig vet hur insatt jag är i Ed och hur länge jag velat se honom live. Nu har jag äntligen gjort det och jag har inga ord för hur otroligt magiskt det var. Han är så begåvad på alla sätt och vis!!! Har ännu inte greppat att jag faktiskt sett honom och det lär nog ta ett tag. 
 
Fredagen var planerna att spendera dagen på MOS då vädret skulle vara lite sämre. En helbra dag med god mat och väldigt bra shopping, som sedan avslutades i lägenheten med spel och godsaker. 
Lördagen strosade vi runt vid Hötorget och Drottninggatan och bara myste på. På kvällen åt vi tacos, såg talang, åt massa godis och spelade ännu mer spel.
 
Känns inte alls kul att helgen är över då vi verkligen haft så otroligt kul och mysigt hela tiden. Verkligen en hellyckad helg med min fina pojkvän, syster och hennes pojkvän. Nu laddar jag om för en ny vecka vilket denna gång är musikalvecka!! Ahh så spännande och kul!! 

RSS 2.0