Måndag

Inatt kom jag hem från underbara Stockholm efter några fantastiska dagar med syster och mamma. Ska försöka hinna med att skriva ett inlägg med bilder från dagarna, men måste i första hand prioritera de sista skoluppgifterna. Hoppas ni mår bra!

Stockholm

Hej hörni. Är i Stockholm över helgen därav inga inlägg på bloggen. Ha en bra helg, hörs!!

Helgen

Fredagen gick vi upp på ett berg där vi grillade framför den fina utsikten. En supermysig kväll med favoriter. Lördagen for vi in till stan en sväng där jag väldigt spontant köpte en ny parfym. På kvällen var 18årskalas för Hanna och Amanda på schemat som bestod av godsaker, lekar, kubb och en massa häng. Jag har med andra ord haft en väldigt bra helg, och nästa helg befinner jag mig i Stockholm!! 

Veckan

Här är några bilder från veckan. Har haft fullt upp med showrep och föreställningar som har tagit mycket på krafterna, men har verkligen haft superkul. Idag är det äntligen fredag och planerna är att träffa Moa, Johan och Staffan. Hoppas ni haft en bra vecka!

Helgen


I helgen har jag myst med Moa, ätit årets första mjukglass, sett Eurovision och varit ute i solen. En bra helg. Nu börjar en intensiv vecka full med rep inför showen som är på onsdag. Känner alltmer hur mycket jag behöver sommarlov nu. 

Fredag

ÅH. Äntligen är det fredag, hörni. I veckan har jag repat inför showen, haft en sångdag med konsert på kvällen, gjort engelska nationella samt sett dansarnas föreställning som förövrigt var sjukt bra! Nu är jag sjukt redo för helg och börjar helgen tillsammans med Moa. Cozy. Hoppas ni haft en bra vecka! 

Måndag


Måndagen är över och det har varit sjukt tröttsamt att komma tillbaka till skolan igen efter denna långhelg. Har insett att sommarlovet (bara) är 6 veckor bort och med tanke på att jag har mycket inplanerat de kommande veckorna går det förhoppningsvis snabbt. Ska kämpa mig igenom de sista veckorna så gott det går, och det ska ni med. Kram 

PINKPARTY


Igår firade vi Isabelles 18 år med tjejmiddag, lekar och fest. En supertrevlig kväll! 

Mina senaste inköp

Playsuit HÄR | Shorts HÄR | Jeans HÄR

3 favoriter just nu


Rosa rosor
Onsdag

Långhelg. Träffade Moa på eftermiddagen och for direkt och handlade. Lagade tonfisksallad till middag, for senare ut på en härlig cykeltur i kvällssolen och avslutade kvällen med kortspel. Så mysig kväll! 
 

Aprilmånad

Ännu en månad har gått och vi är nu inne på majmånad!! Åh sommaren närmar sig. 
Började månaden på bästa sätt med 18årsfirande tillsammans med Moa och fina människor. En superbra kväll, så tacksam över allt!! 
Blev förkyld igen och stannade hemma från skolan någon dag. 
Hade tjejkväll med Elin och Hedvig, bara vi tre, vilket var väldigt behövligt. 
Lyssnade på en Disneykonsert!
Kollade runt i kamerarullen för att se vad jag egentligen gjort denna månad och insåg att den mest innehåller vardagsbilder. Det har varit typiskt aprilväder denna månaden och har haft mycket att göra och tänka på.
Ätit glasssssss
FICK KÖRKORT!!!
Firade detta med lunch & shopping på stan med min kära mor. Dagen efter tog jag en fika på stan med min kära Mica. 
Avslutade aprilmånad med att fira valborg med två olika sällskap. Jättemysigt!!  
 

RSS 2.0