31 december

Hej hörni! Hoppas allt är bra! Just nu sitter jag och Staffan i bilen påväg mot Skellefteå där vi ska fira in det nya året eftersom har fått en gratisnatt på Scandic hotell. Helt sjukt att det faktiskt är ett helt nytt och fräscht år imorgon!! Jag tänkte göra en årsresumé också när jag har tid, så den kommer väl upp till veckan någon gång. Se nu till att ha ett kul nyår!!


Lilla julafton x2

I måndags hade jag, mamma, Mica och Maria lilla julafton som varje år. Lika mysigt som vanligt och iår fick jag en så himla fin ring av Mica. Love it! Igår hade jag och Moa lilla julafton och det var också såå mysigt. Vi åt först middag, bytte julklappar och såg en julfilm. Av henne fick jag ett jättefint highlighter-kit från Elf. Supernöjd! 


Lämnade in min sista uppgift idag och ikväll kommer Julia hem!!!! Jullov imorgon kunde inte komma mer lägligt.


Söndag


Igår umgicks jag med Mica en stund på kvällen. Vi satte oss ner och tog oss tid att njuta av julstämningen med julmusik, glögg och julgodis. Idag har jag gjort lite ärenden på stan och ikväll ska jag plugga..


Lördag

Vaknade upp bredvid min favoritkille imorse efter en mysig fredagskväll med dansföreställning, hemmakvällgodis och grinchen. Idag kom Lagerskogs på fika och smörgåstårta för att fira pappa. Supermysigt! Ikväll har jag än så länge inga planer förutom att bara vara hemma. Ha en bra lördag


Lucia

I måndags hade vi luciarep hela dagen inför kommande föreställningar. Vi hade en redan på måndagkväll för allmänheten och sedan hade vi fyra stycken för skolan under tisdagen. Det gick bra och det känns väldigt skönt att ha gjort det nu då det tar mycket energi. Detta var dock mitt sista luciatåg här på strömbacka. Helt sjukt att vi faktiskt bara har en termin kvar nu!! Igårkväll satt jag och slog in lite julklappar och fick ännu mer julkänsla. Nu ska jag kämpa mig igenom en till skoldag. 


Sen senast

Sen senast jag skrev, förra fredagen, har jag hunnit fira pappa med släkten, varit på Elsa och Majas välgörenhetskonsert, klätt julgranen, myst med Staffan, ätit middag och fika på nodo med moa samt sett idolfinalen. COZY 
 

fredag

Fredag vänner. Skönt! Ska snart in till skolan för att ha en lektion, sedan får jag se vad jag hittar på ikväll. Hoppas ni mår bra och har en kul helg framför er. 

RSS 2.0