NEXT: STOCKHOLM

(null)


Latest

(null)
Jag är verkligen inte bra på att uppdatera min blogg tyvärr, måste bli bättre!! 

I fredags var jag ledig och träffade upp Moa från förra klassen på en fika, vilket var supertrevligt då vi inte setts sen studenten! På kvällen for jag och Staffan till Moa och Johan för att se premiären av talang samt spela hint. Utöver det har jag jobbat på både vila och Waynes. Igår träffade jag Moa på en fika innan jobbet och ikväll ska vi på ett zumbapass på iksu tillsammans vilket blir jättekul! 

Känns bra att jag har gjort lite roliga saker annat än att bara jobba, men just nu längtar jag till nästa helg då jag ska till Julia i Stockholm!! Kommer bli underbart.

Juldagarna + nyår

(null)
Åkte hem till Piteå den 22a på morgonen med Julia och Patrik. Innan självaste julafton slog jag in alla julklappar, hade vår traditionella lilla julafton med Mica, lilla julafton med Staffan och självklart uppesittarkvällen. Supermysigt verkligen!! 
(null)
Min julafton var jättemysig. Vi hade stora julen hos oss med hela släkten. Jag är så oerhört tacksam över mina nära och kära och att jag alltid får en så fin jul. 
(null)
På nyår var vi bjudna till Maja och hade en jättetrevlig kväll med god mat, sällskapsspel och fina vänner! 

Nu är vi alltså inne på 2018 och jag har faktiskt inte så mycket förväntningar på detta år. 2017 blev ett jättebra och händelserikt år för mig. Det största var väl att jag tog studenten, flyttade hemifrån och därmed blev sambo med min fantastiska pojkvän som jag trivs så oerhört bra med. Jag hoppas 2018 också blir ett bra år. Jag får se om jag tar tag i att göra en årsresumé, det hade kanske varit kul? Kram på er och gott nytt år! 

RSS 2.0