Senaste

Hej! Det var ett tag sedan jag bloggade nu och en hel del saker har faktiskt hänt i mitt, vanligtvis, inte så händelserika liv haha. Förra tisdagen hälsade mamma på och vi hade världens mysdag!! Så tacksam. 
Dagen efteråt, onsdag, fick jag ett väldigt kul besked. Jag fick extrajobbet på Vila och redan dagen därpå fick jag jobba mitt första pass!! Jag trivs redan så bra i både butiken och med mina kollegor.
 
Bilderna ovanför är från helgen då min kära syster kom och hälsade på hela helgen. Umgicks med henne och några av hennes kompisar, åt god lunch på avion, fikade och myste med Marielles supersöta chihuahuor. En superbra helg!
 
Igår träffade jag upp fina Elsa för att börja vår mysdag med frukost på Kulturbageriet. Senare på dagen åt vi en supergod lunch på Rost innan vi skildes åt eftersom jag var tvungen att fara och jobba. Vi hade en helmysig dag med väldigt mycket prat och skratt och jag är så glad att hon kom hit!!
 
Idag var Staffan ledig och då passade vi på att fara in till stan tillsammans för att göra lite ärenden samt äta lunch tillsammans. Supermys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0