Långhelg

Redan i onsdags fick vi långhelg vilket bara är så behövligt. I fredags åkte jag och Staffan in till stan för att luncha och göra lite ärenden. Senare träffade jag upp Moa och åt icasallad till middag ute i hammocken innan vi drog vidare till Jessica där vi var med henne och tjejerna.  Megamys! 

Igår, lördag, bjöd jag min fina mamma på spa som en sen födelsedagspresent och tidig morsdag present. Det var verkligen hur mysigt som helst och hon är så, så värd det. Älskar kusts spa på alla sätt och vis. Inredningen och miljön är amazing och spa är ju bara underbart. 


24 maj

Nu går tiden väldigt snabbt hörni. Idag lämnade jag in min allra sista inlämning någonsin på Strömbackaskolan. Vilken sjuk känsla att veta att man är klar med allt. Ikväll har jag och min klass även vår insåkonsert (instrument och sång), som är en liten avslutningskonsert för våra huvudinstrument vi haft under dessa 3 år. När det är över har jag iprincip bara studenten att tänka på! 
 
Nästa helg åker vi till Kreta på studentresa och jag är taggad till tusen! Mår så bra nu då allt närmar sig! 

Torsdag

Igårkväll blev det en superhärlig kväll så jag och Staffan tog oss en cykeltur genom byn i solens varma strålar. Fler såna kvällar, tack!! Idag är det torsdag vilket betyder att det snart är helg. Såå skönt. Är väldigt peppad för helgens planer! 


söndag

I torsdags var jag på skolan klockan åtta på morgonen som varje torsdag och for hem från stan klockan åtta på kvällen på grund av att jag medverkade i Ted Gärdestad-konserten som var den kvällen. Efteråt tog jag helg då jag, tack och lov, fick vara ledig fredagen. I helgen har jag i princip jobbat och sett eurovision. Mina två jobbpass var ovanligt jobbiga då de var allmänt stressiga, så nu är jag helt slut och inte alls utvilad inför en ny vecka.. men det är väl bara att gilla läget. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni är mer utvilad än somliga.. KRAMISAR 

Valborgs

Firade in våren med utgång på GB igårkväll och idag hade jag, Moa, Staffan och Johan det traditionella grillmyset. 


RSS 2.0