Michael kors earrings

Har suktat efter dessa godingar i flera år men har aldrig unnat mig att köpa dom. Nu är dom äntligen mina tack vare min fantastiska pojkvän som köpte dessa till mig i födelsedagspresent. I'm so lucky! 


Tisdag

I söndags fyllde min fina kille 19 år och det firades såklart med presenter och fika. I veckan har jag hunnit bocka av en redovisning, haft fler rep, gått på en promenad med Mica och ikväll träffade jag Moa för en myskväll innan Stockholm. Supermysigt! 


Latest

Har haft fullt upp hela veckan då det är mycket på gång nu med skolarbeten, jobb och musikal. Igår var jag även tvungen att stanna hemma från skolan då jag inte alls mådde bra med huvudvärk och förkylning efter alldeles för lite sömn den natten. Var tvungen att trotsa det för ett jobbpass och tack och lov mådde jag bättre sen. Mår bättre idag också och hoppas det kan fortsätta så då jag verkligen inte kan vara sjuk nu inför Stockholm och musikalen. Ska kämpa mig igenom denna skoldag och sedan även ett jobbpass innan det äntligen blir fredag med dans på schemat. 
 
Juste, fyllde ju år i måndags. 19 bast. Blev firad med frukost och paket på sängen, hade en vanlig skoldag och hade födelsedagsfika på kvällen. Så tacksam över de presenterna jag fick. Såg Logan på bio dagen efter också. Såå bra för den som tycker om X-men och Wolverinefilmerna!

Friyay

Fredag!! Alltid lika skönt. Idag började jag halv två som vanligt på fredagar. Körde in lite tidigare för att hämta min mobil som varit på lagning och hade sedan lektion i endast en timme denna gång. Väldigt skönt! Var hemma igen efter tre och började fredagsstäda rummet litegrann. Det har varit en väldigt bra dag. Solen har lyst hela dagen och jag har haft så mycket vårkänslor! 


Torsdag

Sitter nu i bussen påväg hem efter en lång dag. Är väldigt trött efter denna vecka och ser framemot en lugn kväll och sedan helg. Ska väl försöka komma mig iväg på ett träningspass om jag orkar. Känns tveksamt just nu. 


I veckan blev vi klara med våran nedräkningsvägg!! Nu inser man också att studenten närmar sig ännu mer! iiiih


Onsdag

Dessa bilder summerar mina senaste dagar lite lätt. Jobb, lördagsmys, skoterutflykt och  lunch samt shopping på stan. Jag njuter verkligen av lovet och vill verkligen inte att det ska ta slut. Hoppas ni har det bra också! 


Fredag

Fredag den 3 mars = Ed's nya album!!!! Älskar det. 

Ovanför är tre bilder från veckan. Min vecka har varit bra, full rulle. I onsdags lämnade mina föräldrar mig här hemma själv med katterna de kommande 9 dagarna. Hittills har det varit lite ensamt men det blir nog bättre snart för nu har vi äntligen sportlov!! Hallelujah. Ska lägga mig nu och ladda upp för jobb imorgon. 


RSS 2.0