ÅRSRESUMÉ 2016

JANUARI: Firade Micas 17 år, gick promenader, var på första 18årskalaset, hade mysigaste spakvällen med Moa och hade vår show med showgruppen på SM-veckan. 
FEBRUARI: Försökte återigen lära mig tycka om vintern, hälsade på Julia i Stockholm, hade myskvällar med vänner, kämpade med körkortsplugget och umgicks mer med Staffan då det var den här månaden det blev vi. 
MARS: Myste på stan med mamma, promenad på isen med Staffan, jag fyllde 18, firade Staffan, såg musikal, hade konsert och firade Lucas och Pontus. 
APRIL: Första dagen i April hade jag och Moa vårat 18-årskalas, catchade upp med Hedvig, halva priset på alla glassar, tog körkortet!! och firade valborg med mina favoriter i förskott. 
MAJ: Firade Isabelle på hennes Pinkparty, firade valborg på rätta dagen, åt årets första mjukglass, firade Hanna och Amanda, "bergsklättrade" med Moa, Johan och Staffan och åkte återigen till Stockholm. 
JUNI: Hade mysigaste kvällen med Moa, fick sommarlov, firade midsommar med favoritsällskapen, fick en ny fräsch mobil och bara njöt av junimånad. 
JULI: For till Summergames och kyrkmarknaden med Moa. Nästa dag var vi påväg till Stockholm för att se självaste Rihanna, fick många fina dagar och kvällar med Staffan, började jobba på VeroModa, var på Elins fina whiteparty, pdol, Julia kom hem några dagar och jag bara njöt av värmen och sommarlovet. 
AUGUSTI: Jag tältade med Moa en fin sommarkväll, jag och Staffan spenderade en natt på hotell i Umeå, firade min fina mormor, var på tjejfest och catchade upp med Elin. 
SEPTEMBER: Brunchade hos Elsa, bokade studentresa, såg bio, firade Jessica, skolfoto, hiphoptjejfest och massa mys. 
OKTOBER: Bowlade, brunchade hos Maja, brunchade hemma, såg bio igen och fick hem min balklänning!
NOVEMBER: Promenader, mysdag i Luleå med Staffan, körde till Arvidsjaur för att träffa Hedvig, jag och Staffan körde till Ikea i Haparanda, åkte ner till Stockholm igen för att se Bastille, lyssnade på Micas konsert och fick en ny sminkhörna. 
DECEMBER: En fartfylld månad där allt kretsar kring julen. Julklappsinköp, julklappsinslagning, lucia, julkonsert med Anna-Lotta Larsson, idolfinalen, en massa julmys, lilla julaftonar, uppesittarkvällen, självaste julafton, afternoon tea på juldagen, en shoppingdag i Luleå med mamma och nyår på hotell. 
 
2016 var ett väldigt bra år på många sätt och vis och jag har varit med om så mycket roligt och betydelsefullt. Definitivt ett år jag kommer minnas! 2017 däremot kommer bli otroligt! Studenten, studentresa, balen och förhoppningsvis många spännande händelser. Jag är så förväntansfull på vad det här året har att erbjuda! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0