Inte längre pitebo

 Jag har flyttat!! Ja, nu är denna fina lägenhet min och Staffans! Vi är numera Umeåbor och trivs hittills väldigt bra. Längtar dock tills man fått en bättre inblick av staden. Försöker därför cykla runt så mycket som möjligt haha.

Här ovanför är en liten inblick av vår lägenhet. Finns mer att visa men började såhär. Det som fattas är något mer på hyllan samt tavlor ovanför soffan, det är ju väldigt tomt där just nu. Anledningen till att det inte hänger några där ännu är för att jag har beslutsångest vilka jag ska beställa...big problems haha. I övrigt är jag jättenöjd med vår fina lägenhet. 

Annars då? Jag är numera arbetslös. Märklig känsla verkligen. Jag trodde faktiskt att jag skulle njuta av lite ledighet men får tyvärr mest bara ångest över att jag är ledig utan att tjäna pengar. Det första jag gjorde i måndags efter helgens flyttkaos var att cykla in till stan och lämna cvn och redan nästa vecka ska jag på arbetsintervju, så det är ju alltid något. Wellwell. Ska försöka ta tag i bloggandet igen och dela med mig lite mer. Det är ju kul då man väl är inne i det. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0