STOCKHOLM RESUMÉ

I torsdags tog jag och Staffan flyget ner till Stockholm där vi skulle tillbringa helgen eftersom vi skulle se ingen mindre än Ed Sheeran live i Globen samma kväll. Ni som känner mig vet hur insatt jag är i Ed och hur länge jag velat se honom live. Nu har jag äntligen gjort det och jag har inga ord för hur otroligt magiskt det var. Han är så begåvad på alla sätt och vis!!! Har ännu inte greppat att jag faktiskt sett honom och det lär nog ta ett tag. 
 
Fredagen var planerna att spendera dagen på MOS då vädret skulle vara lite sämre. En helbra dag med god mat och väldigt bra shopping, som sedan avslutades i lägenheten med spel och godsaker. 
Lördagen strosade vi runt vid Hötorget och Drottninggatan och bara myste på. På kvällen åt vi tacos, såg talang, åt massa godis och spelade ännu mer spel.
 
Känns inte alls kul att helgen är över då vi verkligen haft så otroligt kul och mysigt hela tiden. Verkligen en hellyckad helg med min fina pojkvän, syster och hennes pojkvän. Nu laddar jag om för en ny vecka vilket denna gång är musikalvecka!! Ahh så spännande och kul!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0