Iphone 6s

Efter nästan 3 år med min 5s var det dags för en ny och fräsch mobil. Så nöjd!


Midsommar

Min midsommar fick jag spendera med mina absoluta favoriter. Först var vi på stugan med släkten med den årliga trekampen, sen blev det grillmiddag, kransbindning, jordgubbar och kubb här hemma. Hade verkligen en jättebra dag!

Fredag lördag

Firade in sommarlovet med fest. Lördagskvällen bestod av han, godis och marvel. Bästa.

Fredag


Igår tog jag sommarlov på riktigt och lämnade därmed tvåan!!! Jag är så glad som lyckats kämpa mig igenom detta år och kan inte förstå att det redan/äntligen är vår tur att börja trean till höst. Blir så taggad på vad som väntar nu när jag ser årets studenter under studentveckan!! 

Idag ger jag mig ut i spöregnet och sjunger några låtar för några studenter tillsammans med mina två kompisar. Sedan är planen att se lite urspring. Ha det bra! 

Onsdag

Sol, godsaker och den rätta personen vid min sida. Det är typisk sommarkänsla det. Imorgon tar jag sommarlov på riktigt, hallelujah. 

De senaste dagarna | SOMMARLOV

Hej hörni! Detta är ett urval från mina senaste bilder från kamerarullen. Mest från helgen dock, pga tog inte bilder under veckan. Sen senast jag skrev har jag fått jobb på Vero Moda, sett Christinaskolans examenskonsert, varit på fest, sett en EM match trots noll intresse kring detdär, följde ut med bastuflotten och solade. Idag höll vi första stationen på den årliga Friggvandringen och fick därmed sluta strax innan 10. I och med det fick jag sommarlov idag eftersom jag är ledig till torsdag då vi har vår riktiga avslutning. Så otroligt skönt, kan inte ens fatta. Ha det bra hörni!!

STOCKHOLM

Torsdagskvällen var vi framme hos min kära Julia. Vi käkade pizza och chillade på kvällen innan vi sedan gick och la oss. 
Fredagen steg vi upp och bestämde oss för att spendera dagen på Mall Of Scandinavia eftersom det var grått och regnigt väder. Vi strosade runt på alla affärer, fikade och åt god mat. Really cozy
Lördagen for vi in till stan där vi strosade runt lite på Hötorget, shoppade lite mer längs drottninggatan, fikade på Vetekatten, gick till kungsträdgården och myste på. På eftermiddagen gick vi till klipporna nedanför lägenheten där vi hade picknik innan vi sedan fixade oss inför middag på en italiensk restaurang på Östermalm. 
Söndag var den finaste dagen på resan, vädermässsigt. Vi tog färjan till Djurgården där det bara var hur fint och mysigt som helst!! Strosade senare genom gamla stan och åt en sista middag innan det sedan var dags att fara hem till Piteå igen. 
Vi hade verkligen underbara dagar i Stockholm, trots det dåliga vädret. Saknar det väldigt mycket. Tur jag är tillbaka om 3 veckor, med min bästa vän denna gång. Kan knappt vänta
 
 

Tennis


Idag gav vi oss ut i blåsten och spelade tennis för första och inte sista gången tillsammans. Lediga måndagar borde man alltid ha. 

femte juni

Tillbringade kvällen med min kära Moa framför vattnet med vår nya favoritdryck och naturgodis. Verkligen superhärligt 

MAJMÅNAD

Lagade middag, cyklade och bara myste tillsammans med Moa. 
Det bjöds på finväder som resulterade med sol, glass och vänner. 
Isabelle fyllde år och firade därmed hennes 18 år med ett superroligt pinkparty!
Skolvardag, chokladbollsmys, dansarnas grymma föreställning, årets första mjukglass (som vi åt i bilen pga för kallt)
Hade vår allra sista show med showlinjen! 
 
Grillade på ett berg med mina 3 favvisar, firade Hanna och Amandas 18 år, köpte ny parfym och började använda min fotlänk som för mig verkligen betyder att det är sommar. 
Avslutade månaden i underbara Stockholm! Inlägg kommer snarast!
 

RSS 2.0