Torsdag


När jag vaknade imorse kändes det väldigt tungt att stiga upp och sedan spendera en hel dag i skolan. Hade helst av allt legat under täcket hela dagen, men tyvärr funkar det inte så. Skoldagen är äntligen över och jag har ändå haft en okej dag. På lunchen jagade vi våren litegrann och köpte glass trots den kalla blåsten. Hoppas ni haft en bra dag och vecka so far, fredag imorgon!! 

Måndag


Måndag idag och en intensiv vecka väntar. Har otroligt mycket som cirkulerar i min hjärna som pågår just nu. Jag ska försöka ta en dag i taget och hoppas att helgen kommer snabbt. Hoppas ni får en bra vecka!

Helgen i bilderSöndag

I helgen har jag smakat den nya marabouchokladkakan som även föll mig i smaken. Jag har även sett en livs levande älg utanför mitt hus, samt träffat fina personer. Idag pluggar jag för fullt. Helgen är somvanligt slut på tre sekunder känns det som. Hoppas ni haft en bra helg!

Fredag

FREDAG!! Idag har jag blandannat bockat av ett prov samt lyssnat på en komiker. Nu ska jag gå ner och laga tacos till middag med pappa. Tacofredag mums.

Måndag

Stannade hemma idag för att få en till vilodag, vilket jag verkligen behövde. Börjar må lite bättre, men halsen är fortfarande väldigt svullen. När jag vaknade imorse tog ett bad i världens underbaraste badbomb som jag fick på kalaset. Väldigt avkopplande och behövligt! Hoppas ni har en bra dag!

Söndag

Fredagen och kalaset blev väldigt lyckat. Jag och Moa for dit på dagen och ställde iordning allt inför kvällen. Gästerna kom vid 7 och det blev en väldigt trevlig kväll. Det var så kul att få göra detta med sin bästa vän och ha sina närmaste vänner samlade, tack!!
Annars då? Jag har åkt på en förkylning som för tillfället tar all energi från min kropp samt tar kål på min hals. Skolan börjar om imorgon, men jag får se om jag mår tillräckligt bra för att fara. Hoppas ni mår bra! Kram

RSS 2.0